Referenties

Onderstaand vindt u een overzicht van opdrachtgevers die gebruik maken van Informail voor het verzenden van e-mailnieuwsbrieven:


Hoogenboom Mode is een van ’s lands grootste herenmodezaken. In ons familiebedrijf staan gastvrijheid en vakmanschap centraal. Wij brengen ieder seizoen een nieuwe collectie bestaande uit tientallen topmerken, eigen kledinglijn en prachtige maatkleding.

Het grootste evenement van Nederland. Jaarlijks tussen de 1.2 en 1.4 miljoen bezoekers. Een publiekswaarderingscijfer van ruim een 8, met meer dan 500 optredens, 20.000 terrasstoelen en 1.270.000 liter drankjes.

Bij Gilde ‘Het Ambachtsplein’ kunnen jongeren een ambacht leren van een leermeester in een klein en overzichtelijk bedrijf. In de 1-op-1 relatie met de leermeester maken zij kennis met de passie van het vak en de vrijheid van zelfstandig ondernemen.

Iedere professionele schoonmaker en facilitair dienstverlener kan bij Avodesch in Nijmegen en Apeldoorn terecht. U vindt er een ruime keuze aan reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines, hulpmaterialen en veiligheidsmiddelen.

Met de complete informatie over meer dan 6500 campings in Europa is Kosmos Campingwijzer dé vraagbaak voor kampeerders. Uitsluitend campings die voldoen aan de door Kosmos Campingwijzer gestelde normen worden opgenomen in de database.

Stichting Cardo staat garant voor de realisatie van ontmoetingen tussen mensen met en zonder beperking. Cardo biedt u avonden uit met repertoire, variërend van blues tot jazz en van cabaret tot Nederlandstalige pop.