De voordelen van Informail

Adressenbeheer

De mailinglist is een belangrijk element. Binnen Informail kunt u 8 groepen samenstellen. Bijvoorbeeld een groep voor prospects, relaties of personeel. De aan- en afmeldingen worden automatisch geregistreerd en verwerkt. Informail heeft een importfunctie waarmee de naam, bedrijfsnaam en het mailadres kan worden ingelezen vanuit een Excelsheet.

 

Statistieken

Informail maakt gebruik van analysesoftware voor het registreren van o.a. lees- en klikgedrag. Dit maakt het mogelijk om het effect van de verzonden mailings te meten. Denk hierbij aan het aantal (niet) gelezen nieuwsbrieven en de aan- en afmeldingen.

Testen en Compatibiliteit

U wilt dat de nieuwsbrief exact zo wordt ontvangen als deze is ontworpen. En niet met vreemde leestekens of afwijkende stijlen. Informail test mailings eerst op programma’s als Outlook, Gmail of smartphones.

Design

Huisstijl maakt een belangrijk onderdeel uit van de herkenbaarheid, uitstraling en het imago van uw organisatie. Informail zet uw huisstijl om in templates, zodat u ook online consistent kunt communiceren.

Social Media

Het bereik van digitale nieuwsbrieven wordt vergroot door het inschakelen van de Social Media. Informail is voorzien van koppelingen naar bv LinkedIn, Facebook of Twitter. Uw relaties verspreiden zo gratis artikelen over uw organisatie via het web.